- Wellness

Wellness

Naast de pedicurebehandelingen, kunt U in de praktijk ook terecht voor wellness in de vorm van voetmassages en spa behandelingen met verschillende doeleinden: ontspanning, verbetering van de doorbloeding, verzachting voor de huid of ontgifting. Indien U een massage boekt, zorg er dan voor dat U kleding aantrekt die U tot uw knieën kunt oprollen.

Let wel, er zijn bepaalde contra-indicaties bij voetmassages zoals open wonden aan voeten of benen, spataderen, hoge/lage bloeddruk, infecties, koorts. Indien U niet zeker bent of een voetmassage voor U geschikt is, controleer even met uw huisarts.

Voor het begin van de massage wordt er eerst gekeken naar eventuele allergieën zodat de juiste massage-olie gebruikt wordt.

Spa pedicure met of zonder nagels lakken

Eerst worden uw nagels geknipt en de nagelomgeving schoongemaakt. Dan heerlijk ontspannen met een voetenbad. Hierna volgt een voetenscrub. Deze scrub verwijdert oude huidcellen en maakt uw voeten heel zacht. Dan volgt er een voetenmasker dat de voeten hydrateert en verzorgt. Als laatste een massage met een heerlijke voetencrème. U kunt kiezen tussen een variant met nagels lakken of zonder. Kiest U zonder dan duurt de massage iets langer. Tijdens uw Spa pedicure behandeling worden uw schoenen gratis gedesinfecteerd. Vergeet niet om teenslippers mee te nemen als U kiest voor de variant met nagellak.

Een heerlijke luxe verwenbehandeling voor uw voeten. Ook leuk om kado te geven !

Spa manicure met of zonder nagels lakken

Een lekkere verwenbehandeling voor uw handen: handen desinfecteren, nagels vijlen, handbadje, nagelriemen verzorgen en bijwerken, handscrub, handmasker, nagelolie en handmassage met creme. U kunt kiezen tussen een variant met nagels lakken of zonder. Kiest U zonder dan duurt de massage iets langer.

Voetreflex massage: ChinFlex

ChinFlex is de afkorting van Chinese voetreflex. Het verschil met de westerse voetreflex is dat er bij de westerse manier drukpunten gemasseerd worden, terwijl er bij de Chinese manier naast drukpunten ook hele meridiaanbanen op de voet en de onderbenen gemasseerd worden. Allemaal in een vloeiende beweging. Het effect van deze ontspanningsmassage is sneller merkbaar. 

Er zijn verschillende massages mogelijk: een algemene ontspanningsmassage, een ontspanningsmassage van de hoofdzones, een ontspanningsmassage van het spijsverteringssysteem en een detox-massage. Bespreek wat het beste bij U past in de praktijk.

Hot Stone voetmassage (verwarmend)

Ontspanning en verbetering van de doorbloeding. Na een voetenbad, worden uw voeten en onderbenen door middel van warme basaltstenen gemasseerd met een olie. Daarna worden er kleinere basaltstenen tussen uw tenen en onder uw voeten geplaatst voor een heerlijk relaxmoment. Een ideale massage voor als het buiten guur en koud is. Zie contra-indicaties bovenaan de pagina.

Hot Stone massage

Warme kruidenstempel voetmassage (verwarmend)

Ontspanning en bevordering van de afvoer van afvalstoffen in het lichaam. Na een voetenbad, worden uw voeten en onderbenen door middel van warme kruidenstempels gemasseerd met olie. De  katoenen buideltjes bevatten kruiden, wortels en specerijen, die door middel van stoom verwarmd worden: o.a. gember, citroengras, wilde acacia bladeren, kurkuma, maagdenpalm, tamarinde bladeren, kaffir limoen schil, mirte, citronella olie, schroefpalm, vlinderbloem, aloe vera en kamfer. Zie contra-indicaties bovenaan de pagina.

Warme kruidenstempel voetmassage