- Wellness

Wellness

Naast de pedicurebehandelingen, kunt U in de praktijk ook terecht voor wellness in de vorm van voetmassages en spa behandelingen. Indien U een massage boekt, zorg er dan voor dat U kleding aantrekt die U tot uw knieën kunt oprollen.

Let wel, er zijn bepaalde contra-indicaties bij voetmassages zoals open wonden aan voeten of benen, spataderen, hoge/lage bloeddruk, infecties, koorts. Indien U niet zeker bent of een voetmassage voor U geschikt is, controleer even met uw huisarts.

Voor het begin van de massage wordt er eerst gekeken naar eventuele allergieën zodat de juiste massage-olie gebruikt wordt.

Spa pedicure met of zonder nagels lakken

Eerst worden uw nagels geknipt en de nagelomgeving schoongemaakt. Hierna volgt een voetenscrub, die tevens dienst doet als masker. Dan heerlijk ontspannen met een voetenbad. Als laatste een massage met een heerlijke voetencrème. U kunt kiezen tussen een variant met nagels lakken of zonder. Kiest U zonder dan duurt de massage iets langer. Tijdens uw Spa pedicure behandeling worden uw schoenen gratis gedesinfecteerd. Vergeet niet om teenslippers mee te nemen als U kiest voor de variant met nagellak.

Een heerlijke luxe verwenbehandeling voor uw voeten. Ook leuk om kado te geven !

Voetreflex massage: ChinFlex

ChinFlex is de afkorting van Chinese voetreflex. Het verschil met de westerse voetreflex is dat er bij de westerse manier drukpunten gemasseerd worden, terwijl er bij de Chinese manier naast drukpunten ook hele meridiaanbanen op de voet en de onderbenen gemasseerd worden. Allemaal in een vloeiende beweging. Het effect van deze ontspanningsmassage is snel merkbaar. 

Er zijn verschillende massages mogelijk: een algemene ontspanningsmassage, een ontspanningsmassage van de hoofdzones, een ontspanningsmassage van het spijsverteringssysteem en een detox-massage. Bespreek wat het beste bij U past in de praktijk.