- Producten

Footlogix - de nieuwste voetverzorging

Footlogix heeft een heel gamma aan parfumvrije voetverzorging in de vorm van een mousse. Deze heeft als voordeel dat de huid niet wordt afgesloten en de mousse heel snel opgenomen wordt. Er blijft geen glibberige laag achter op de huid. Er is een mousse voor elk huidtype. Het merendeel van de verzorging kan door diabetici gebruikt worden. Footlogix is te koop in de praktijk voor thuisgebruik. Een spuitbus  kost 17,95 Euro.

Orly Breathable nagellak & Orly gellak Fx

De nagellak Orly Breathable laat zuurstof en vocht door waardoor de nagel niet uitdroogt. Bovendien bevat deze lak vitaminen en arganolie en is deze een base-, kleur- en topcoat in 1. Deze lak is zelfs 13-free (13 chemische stoffen minder dan in andere nagellak).

De Orly gellak Fx is een vitamine verrijkt systeem. De primer en de basecoat bevatten vitamines die de natuurlijke nagel verzorgen en beschermen. Bovendien is de kleurlak 12-free (12 chemische stoffen minder dan in andere gellak).

Orly handverzorging 

Naast nagellak heeft Orly ook heerlijke handcreme in verschillende geurlijnen. Deze zijn te koop in de praktijk à 7,95 Euro per tube.

Ropanail

Voor de behandeling van schimmelnagels wordt er gewerkt met 100% natuurlijke oregano-olie van Ropanail. De olie kunt U samen met de schoenspray in de praktijk kopen om thuis de behandeling voort te zetten.

Pedisil producten van Rodiq

De Pedisil gelproducten zijn er in verschillende varianten. Ze dienen ter bescherming of correctie van uw voeten en/of tenen bv ter voorkoming van likdoorns tussen uw tenen of het corrigeren van tenen die te dicht op elkaar staan.

Daarnaast biedt Pedisil ook speciale sokken voor diabetici aan. Deze sokken zorgen voor een hoog draagcomfort door een hoog gehalte aan katoen, geen drukkende naden of boorden. Ze zijn er in de kleuren blauw, grijs, wit en zwart.

Vraag ernaar in de praktijk. De Pedisil producten zijn op bestelling leverbaar. 

 

Footlogix
Orly Breathable